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TIME(タイム) 9/6号

誌名: TIME(タイム) 9/6号

創刊: タイム・インク
発売日: 2010年08月31日

価格: 840円

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雑誌紹介

1923年創刊、発行部数400万部。世界200カ国、延べ2300万人が読む世界最大の英文週刊ニュース誌「TIME(タイム)」。政治、経済、環境、文化、エンターテイメント、最新医療事情等、様々な分野をグローバルな観点から鋭く切り込む世界のオピニオンリーダー。日本では入手しにくいニュースを、TIME独自の見解・視点で伝えます。また、アジア版では日本の読者向けに、よりなじみの深いニュースを編集しておりますので、日本人にも身近な話題を外側から知る事が出来ます。そしてビジネスやインターネットなど、さまざまなシーンで英語力が重要視される時代。現代英語のお手本とされ、洗練された英語表現を駆使したタイムなら、世界の情報を通して生きた英語表現が身につきます。TIME【定期購読者だけ】の特典として、1923年創刊から現在までの膨大な記事を購読期間中は無料で無制限に検索・閲覧する事ができます。さらに最新のフォトエッセイにいち早くアクセスすることも可能です。オンラインでのサービス提供となります。


概要

In this issue
Edition: Europe
Vol. 176, No. 10
COVER
What''s So Great About Organic Food?
By JEFFREY KLUGER
Organic food comes with real health benefits and significant costs. TIME looks
at both sides of the debate
GLOBAL BUSINESS
Barcelona''s Transfer Troubles (Sports)
By BOBBY GHOSH
As Europe''s big-spending clubs cut back, Spain''s champion shows the perils of
debt
LETTERS
What Rover Knows (Inbox)
Russia''s War on Terrorism; Rethinking Iraq; Battle at Ground Zero
GLOBAL ADVISER
The Rangoon of The Glass Palace (Sense of Place)
By TIM KINDSETH
The old Burmese capital, in the evocative prose of Amitav Ghosh
Sleep in the Treetops (Great Outdoors)
By MATTHEW LINK
Next time you''re in the woods, try "canopy camping" 窶・the ultimate in tree-hugging
The Jewel of Modena: Osteria Francescana (Amuse-Bouche)
By SUDI PIGOTT
Celebrated Italian chef Massimo Bottura''s take on the classical osteria
An Oasis in Mumbai: Le Sutra (Check In)
By KAVITHA RAO
The small hotel in the boho Bandra district offers some personality amid the glitz
of India''s Bollywood capital


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